Header image alt text

Departman za stočarstvo

Seminar

U organizaciji Poljoprivrednog fakulteta, Departmana za stočarstvo, Novi Sad kao glavne odgajivačke organizacije u periodu od 05. do 10. juna 2017. godine u Herceg Novom (Crna Gora) u Hunguest Hotel Sun Resort, biće održan „SEMINAR ODGAJIVAČKIH ORGANIZACIJA U STOČARSTVU AP VOJVODINE“.
Ujedno vas obaveštavamo da će se u isto vreme i na istom mestu održati i THE INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ANIMAL SCIENCE (ISAS) 2017 u organizaciji Departmana za stočarstvo, Poljoprivrednog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu i Instituta za stočarstvo, Poljoprivrednog fakulteta, Univerziteta u Beogradu.
Na simpozijumu, stručnjaci iz celog sveta će predstaviti rezultate svojih istraživanja u cilju obezbeđivanja boljeg prenosa naučnih dostignuća u svim oblastima stočarske proizvodnje svim zainteresovanim stranama – naučnicima, proizvođačima, studentima i široj javnosti. Detaljnije informacije o Simpozijumu možete naći na sajtu http://www.livestocksym.com.
Prijava učesnika je zaključno sa 5.5.2017. za prijavu obavezno je popuniti formular koji se nalazi na linku https://goo.gl/7W79Z

Uplata kotizacije je obavezna do 15. maja 2017. godine.

Cena kotizacije iznosi 50 €* (cena je iskazana bez PDV-a) i plaća se na račun Poljoprivrednog fakulteta, Departmana za stočarstvo br. 840-1736666-97 sa pozivom na broj 3000-11. Kotizacija se plaća u dinarima kao ekvivalentna vrednost evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

Pre uplate obavezno kontaktirajte računovodstvo Departmana za stočarstvo, kako bi ste dobili instrukcije (predračun).
Ljiljana Macura 021-485-3483

Postoji mogućnost organizovanja grupnog autobuskog prevoza, ukoliko postoji dovoljan broj zainteresovanih, od čega bi zavisila i cena.

Ukoliko ste zainteresovani  molimo vas da što pre popunite formular na linku https://goo.gl/J3Bc6W
Pozivamo vas da učestvujete u radu Seminara i međunarodnog skupa i ujedno vas molimo da što pre izvršite registraciju i potvrdite svoj dolazak.
Prijava za prevoz važi zaključno do 05.05.2017. nakon čega ćete biti obavešteni o ishodu.